0%
Menu
Menu

Termékek

Tarja

Tarja

A mangalica tarja ideális választás grillezéshez és sütéshez, mert itt érzékelhet leginkább a hús márványozottsága. Elkészítéskor ez biztosítja a gazdag ízt, mely a Lipák termékek esetében még inkább érzékelhető. Elkészítéséhez még zsír hozzáadására sincs szükség.

Megrendelem

Csontos karaj

Nagyon kedvelt, divatos hús a vendéglőkben. A húst a csonttal egyben sütve csodálatos élményt nyújt az ízek összeérése. A Lipák csontos mangalica karaj sütése után nincs térfogatveszteség, igazi ínyenc csemege a vörös húsok kedvelőinek.

Megrendelem
Csontos karaj
Karaj

Karaj

Habár a karaj a mangalica legszárazabb része, az izomrostok közötti telítetlen zsíroknak köztük az omega 3 zsírsavnak köszönhetően mégis ízekben gazdag. A Lipák mangalica karaj esetében nincs szükség pácolási technológiára, fogyasztását minimális fűszerezéssel ajánljuk, hogy érvényesüljenek a hús eredeti, gazdag ízei.

Megrendelem

Szűzpecsenye

Amennyire kis részét képezi a sertésből kinyerthető húsnak a szűzpecsenye, annyira különleges gasztronómiai élményt nyújt fogyasztása. Az elkészítés során nem csak, hogy nem kell térfogatveszteséggel számolnunk, de íze a vesepecsenyével vetekszik.

Megrendelem
Szűzpecsenye
Oldalas

Oldalas

A Lipák mangalica oldalas oly mértékben gazdag ízekben, hogy elkészítését kevés fűszer felhasználásával javasoljuk. Ideális választás sütéshez és grillezéshez. A hús sütés után szinte leomlik a csontról és porhanyósan kerülhet az asztalokra. Fogyasztása igazi élmény.

Megrendelem

Sertéscomb

Rendkívül sokoldalú húskészítmény. Egyaránt kiváló sütéshez és remek pörkölt alapanyag. Az állatok aktív életmódjának hála a mangalica comb érett, szinte olvad a szájban. Az igazán magyaros ételek elengedhetetlen kelléke. Darabolva vagy nagyobb szeletekben is kiválóan fogyasztható.

Megrendelem
Sertéscomb
Darált hús

Darált hús

Legyen szó fasírozottról, bolognai raguról vagy hamburger pogácsáról, a Lipák darált hús egy teljesen új ízvilágba kalauzolja fogyasztóit. Húspogácsává formázva minden zsiradék hozzáadása nélkül süthető, nem kell hozzá kötőanyag és mégsem esik szét.

Megrendelem
Lipák termékek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a következő vágásról! Feliratkozóinkat folyamatosan értesítjük a vágások részleteiről, várható termékekről és újdonságainkról.

Feliratkozás