0%
Menu
Menu

Történet

A természet útja

A természet és az állatok szeretete családi vonásként ivódott belém. Édesapám is a természetben dolgozott, így kisgyermek koromban alakult ki bennem az a vonzódás és alázat a természet és az állatvilág iránt, ami később az állattartáshoz vezetett. Mára több, mint 200 állatot nevelünk és a legkiválóbb éttermek számára szállítunk kiváló minőségű húsainkból.

Nem szándékozom a természet egységét megbontani. Célom, hogy olyan környezetet teremtsek állataink számára, hogy a lehető legkevesebb emberi beavatkozással, természetes módon élhessenek. Ez olyan feltételeket teremt számukra, melyek nem csak életük, de húsuk minőségében is hihetetlen mértékű különbséget eredményez.

Szeretném megismertetni fogyasztóinkat az egészséges, utánozhatatlan, prémium mangalica hússal, melynek gazdag ízvilágához foghatót más körülmények között tartott állatok húsának fogyasztásakor nem tapasztalhattak.

hero kép
Lipák termékek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a következő vágásról! Feliratkozóinkat folyamatosan értesítjük a vágások részleteiről, várható termékekről és újdonságainkról.

Feliratkozás