0%
Menu
Menu

Lipák minőség

Alt szöveg

Egyedülálló frissesség

Ha Lipák mangalica húst vásárol, minőséget kap! Ennek elengedhetetlen tényezője a frissesség. A kiváló mangalicahúst a vágást követően néhány órán belül eljuttatjuk kedves vásárlóinkhoz. Termékeinket frissen szállítjuk ki a feldolgozás napján. Adja le rendelését a következő vágásra és tapasztalja meg az utánozhatatlan Lipák minőséget!

A minőség kulcsa

A természetes tartásnak köszönhetően állagában és összetételben is eltér a végtermék, azaz a hús szerkezete a “hagyományosan” tenyésztett állatokétól. A malackodáskodásnak, szaladgálásnak köszönhetően mangalicáink húsa különleges márványozottságú lesz. A gazdag ízt adó, telítetlen zsírok rétegzetten ölelik körül az izomrostokat.

Alt szöveg
Alt szöveg

Természetes élet, tiszta hús

Mangalicáink életük során semmiféle mesterséges táplálékot nem kapnak, étkezésük teljes mértékben szója és GMO mentes. Az állatok a lucernás réteken legelve és az erdei földet túrva jutnak hozzá a megfelelő fehérjeforráshoz. Immunrendszerük a szabadtartásnak köszönhetően erős, nincs szükségük antibiotikumos kezelésre. Húsuk tiszta és egészséges.

Gasztronómia és egészség

A húsfogyasztás nem csak gasztronómiai szempontból fontos, de válogatott minőség esetében lehet kifejezetten egészséges is. Állataink húsa az erdei makkoltatásnak és legeltetésnek köszönhetően tápanyagokban gazdag és különleges ízvilágú. Emellett a Lipák termékek csakis annyi természetes zsírt tartalmaznak, ami elengedhetetlen az egyedülálló íz eléréséhez.

Alt szöveg
Lipák termékek

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a következő vágásról! Feliratkozóinkat folyamatosan értesítjük a vágások részleteiről, várható termékekről és újdonságainkról.

Feliratkozás